Zo was het huis

Pff het is maar goed dat ik door dingen heen kan kijken want dit huis was OUD! De vorige eigenaren waren allebei overleden, het huis stond ondertussen al anderhalf jaar leeg en als je op het platteland woont dan zijn er best wel wat spinnen! De eerste keer dat we hier kwamen was het midden in de zomer, in de woonkamer stond de gaskachel aan. Ja echt die stond aan! Daar was het dan ook zo warm dat we er snel weer uit zijn gegaan.

De woonkamer was gedateerd met prachtige velours rode gordijnen. Er zat nog zachtboard aan het plafond en de verwachting was dat er ook geen isolatie tussen zou zitten.

“Klein kippenhok” zo noemt onze buurman de keuken. Met nog een oude eiken keuken er in want die zijn natuurlijk niet stuk te krijgen!

Dan komen we in de hal. 8 meter lang!

Want we wouden graag een slaapkamer beneden maar ondertussen hebben we een huis gekocht waarbij alles beneden is. Er is wel een boven maar daar kun je alleen alleen via een vlizotrap heen.

3 slaapkamers aan de linker kant en een wc, badkamer en bijkeuken aan de rechter kant.

fullsizeoutput_158

Gelukkig waren de badkamer en WC nog in redelijk moderne staat. Of tenminste was het ons het geld niet waard om die te gaan verbouwen.

Ik moet wel zeggen dat we een ding bewaard hebben uit het huis! Een hanglamp. Deze zag ik direct al hangen in de kinderkamer. Zo’n lekker retro lampje. Hij moet alleen nog even gefixed worden! 

Oehh straks komen de verhalen en foto’s van het slopen. Dit was LEUK!

Dikke kus Lieneke

Eén reactie op “Zo was het huis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: