Dit is zo’n makkelijk recept dat je ze bijna elke dag zou maken! Alleen dat zou nogal slecht voor je gewicht zijn hahaha.
Je hebt maar drie ingrediënten nodig:
100 gram suiker
5 gram kaneel
1 rol bladerdeeg (bij de Jumbo heb je rollen met verse bladerdeeg, die gebruik ik ervoor)
Dan gaan we beginnen:
Verwarm de oven voor op 250 graden.
Mix de suiker en kaneel in een kom. Strooi hiervan de helft over het aanrecht. Leg de bladerdeeg daarop en strooi de andere helft erover.
Rol dit stevig aan met een deegroller.
Rol het deeg van links en rechts op tot het midden. Hierna snij je de rol in stukken van 1 centimeter en leg dit op bakplaat.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak voor maar 8 minuten.
En klaar is Kees! Hoe simpel wil je het hebben?!
Tip: als je nou wat bladerdeeg in de vriezer doet, kun je binnen no time altijd koekjes in huis hebben.
Eet smakelijk iedereen!
Dikke kus Lieneke
Hoi Lieneke,
Dit recept is ook erg lekker met geraspte kaas!!
Je schrijft erg leuke verhalen!
Groetjes Anne Marie Hemmen
LikeGeliked door 1 persoon
Oeh dat is inderdaad ook een goed idee! Leuke en gezondere variatie hahahah
dankjewel is heel leuk om te horen! Morgen komt er een hele leuke blog 😀
Dikke kus Lieneke
LikeLike