Onze valkjes

Omdat we een wisten dat er een uil in de buurt rond vloog hebben we een uilen kast achter op de schuur opgehangen (gemaakt door opa natuurlijk!). Nou is dit een kerkuil dus de kans was klein dat hij zich ging nestelen in de uilenkast omdat die graag in een schuur zit.


Maar de kans bestond ook dat er een valk in zou komen. En raad eens?! Wij hebben een valk in de kast zitten. Twee week geleden zag ik haar met een muis het hok in vliegen dus we hoopten al dat er jongen waren en van de week zag Martin ineens drie kopjes uit het hok steken!


Wat zijn ze schattig he! šŸ˜

Dus hup met de camera naar buiten. Eerst met de telefoon maar dat wou niet goed genoeg omdat het hok toch wel op zo’n 5 meter hoogte hangt. Dus ging ik uiteindelijk toch maar met mijn spiegelreflex naar buiten. De eerste keer hadden de jongen er geen zin in. De tweede keer daarin tegen zaten ze zoals je kunt zien met zijn drieĆ«n lekker naar buiten te kijken. Wachtende tot mama terug zou komen met wat lekkers!

Kijk ze mij eens in de gaten houden dan!

Trouwens een mooie bijkomstigheid is dat er dus door hun minder muizen om het huis lopen. Die worden allemaal wel gevoerd door mama. Onder het hok liggen ook allemaal braakballen. Misschien dat ik binnenkort nog wel een ga ontleden! IEGH!

Zo hoog hangt de kast dus! Pff gelukkig heeft Martin hem opgehangen hahaha.

Ik ga proberen elke week een update te geven van kwik kwek en kwak! Maar dan moeten zij natuurlijk wel mee werken hahaha

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: