Hoe was het achtertuin

Zoals ik al vertelde in de blog Zo was onze voortuin waren de vorige eigenaren van het huis overleden en werd de tuin dus niet goed onderhouden. Nou dacht je dat de voortuin een drama was?! Dat is niks vergeleken met de achtertuin hahaha!

Deze foto’s zijn gemaakt door de makelaar. Omdat het huis bijna direct verkocht is na het overlijden van mevrouw, ziet het er hier nog redelijk netjes uit. Dit was wel anders toen wij er kwamen kijken. In de tussentijd heeft de zoon de bomen aan de rechterkant van de schuur laten afzagen.

Omdat er vroeger natuurlijk een boer woonde is het achterste gedeelte vooral bedrijfsterrein. Hierdoor ligt er veel (wat we denken) puin in de grond, zodat hij met trekkers en andere machine achter thuis kon komen.

Deze oerwoud troffen wij aan bij de eerste keer kijken!

Martin heeft ondertussen al een behoorlijke slag gemaakt met het tenminste grasmaaien en wegwerken van onkruid en jonge bomen. Die zich door gezaaid hadden.

We gaan deze grond afgraven want hier wil ik de groentetuin, kippenhok, kas en een stukje “bos”. Misschien ook nog wel een leuk plekje om te zitten trouwens. Ga ik nog even over nadenken hahaha.

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: