Sleutel binnen dus slopen maar!

Gadverdikke tegenvaller. Op dinsdag 15 november zouden wij de sleutel in ontvangst mogen nemen om 10 uur. Wij hadden een stortbak geregeld, die zou rond de middag komen en ik had de dag al helemaal ingepland. SLOPEN SLOPEN SLOPEN!

Maar toen kregen we ’s maandags een belletje van de notaris dat er geen geld was overgemaakt. Hij had er al achteraan gebeld en het was allemaal al geregeld maar we moesten de afspraak verplaatsen naar eind van de middag. ARGHH hahaha!

IMG_5147

In overleg hebben we natuurlijk wel de stortbak gewoon laten komen want tjah die hadden we wel nodig!

Nou ja dan maar ’s middags heen, daarna gegeten bij mijn ouders en hoppa aan de slag! Ik heb de koffie klaar en zelfs een mandje voor pip gemaakt.

Ouders en opa’s en oma’s kwamen natuurlijk direct ’s avonds even kijken. En dat was mooi want dan konden ze ook gelijk mee helpen hahah.

Alles demonteren is toch wel zulks mooi werk, gordijnen eraf, behang trekken en rommel maken! =D

IMG_5151

Ook is ’s avonds onze klusjesman nog geweest om te kijken hoe we een muur eruit gingen halen en om de ramen op te meten zodat die vervangen konden worden. Daarom moest er direct stukje plafond uit.

Martin en zwager Hendry hadden allebei drie week vrij zodat we direct een beste slag konden slaan.

IMG_5152

Ondertussen hadden wij nog heel veel hulp van mensen die zo nu en dan vrij waren en op hun vrije dag ons kwamen helpen.

De meest heftige sloop was toch wel toen de muur eruit ging van de keuken! Hier kreeg het huis een heel andere look van ook al wel was het nu nog steeds oud. Er kwam licht in de keuken en de woonkamer en keuken leken ineens een stuk groter.

 

En uiteindelijk moesten de keuken en de gashaard er ook aan geloven. De prachtige keuken. De tegeltjes waren van zulke goeie kwaliteit dat ze heel van de muur afkwamen.

Ohja we hebben de deur van de keuken nog even verplaats dus er ging nog een muur uit!

De vloeren zijn pas op het laatste moment eruit gehaald omdat we zo de houten ondervloer niet gigantisch smerig maakten.

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: