Nieuwe kleuren in de boom!

Okee normaal ben ik echt vet traditioneel qua kerst. De kleuren die ik dan in huis heb moeten allemaal weg voor de kleur rood! Maar afgelopen herfst ben ik in huis de kleuren gaan veranderen naar okergeel, groen en roest. Vorig jaar zou dit nog betekenen dat dit dus allemaal er weer eruit werd gehaald en alles dus verandert zou worden naar rood.

Dit jaar heb ik het mezelf lekker “makkelijk” gemaakt en dacht we gaan een andere kleur in de boom doen! Nou dat werd een zoektocht. Maar zelfs de zoektocht heeft nog niet veel uitgehaald. Uit eindelijk heb ik zowat de helft van de ballen zelf gemaakt omdat ik gewoon bijna niks kon vinden! Oh en hoe dacht ik slingers te gaan vinden in okergeel?!

Toen we zondag 6 december begonnen met het optuigen dacht ik echt: oh dit komt niet goed! Ik heb te weinig dingen voor in de boom. Ik had al in mijn achterhoofd de gedachte om toch maar gewoon de rode kerst versieringen van zolder te halen!

Maar mensen ik ben toch zo afschuwelijk blij met onze mooie boom! De boom die we hebben gevonden is op zich alweer een plaatje (doe ik ook minstens een uur over om de goeie boom te vinden) maar nu de versiering erin hangt ben ik helemaal blij.

Bij José heb ik deze beauty nog besteld!

De kleuren bij elkaar straalt veel warmte uit en zelfs de plastic groene ballen zijn mooi duidelijk zichtbaar in de boom. Het geeft mij ook nog eens een geweldige voldoening dat ik zoveel leuks voor de boom zelf heb kunnen maken.

Moet ik nog DIY schrijven?

Dikke kus lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: