Uitgerekend en al!

Vandaag is het dan zo ver! 1 juli staat al negen maanden op de agenda. Vandaag ben ik uitgerekend, aan de hand van de metingen zou ik vandaag moeten bevallen.

Foto gemaakt door Anouk Dragstra van https://www.madeinasecondfotografie.nl

Mijn gevoel zegt al een hele poos dat we deze datum gingen redden. En ik heb ook nog niet het gevoel dat de baby snel zal komen. Gelukkig vind ik het allemaal nog niet heel vervelend. Sinds een paar dagen slaap ik wat slechter maar voor de rest voel ik mij nog erg goed. Zelfs mijn lichaam reageert heel goed op de temperatuur en de laatste loodjes.

Gisteren moesten we weer naar het ziekenhuis voor controle. We moeten nou elke week heen en als deze baby er volgende week nog niet is, om de twee dagen! Lichtelijk bespraken we wat we gaan doen als we in de 41 weken terecht komen.

Het grappige is dat iedereen om ons heen nog veel nieuwsgieriger is dan dat wij eigenlijk zijn. Wij beginnen wel nieuwsgierig te worden naar de baby en hebben zin om onze vakantie lekker met zijn vieren te zijn maar de mensen om ons heen lijken meer last van te hebben van ongeduld.

Vorige week waren we zelfs naar de pedicure en Martin maakte een foto van mij in de stoel waarbij je alleen mijn benen zag en mijn moeder schrok zich een hoedje en dacht dat ik met de benen omhoog in het ziekenhuis lag hahaha. Sorry mam niks aan de hand!

Ook zijn de meeste mensen om ons heen heel erg nieuwsgierig of het een jongen of een meisje is. Met Jenthe wouden wij dit niet weten van te voren en ook nu wouden wij het niet weten. Een leuke verrassing als de baby geboren wordt. Dit betekent natuurlijk wel dat wij voor beide geslachten een naam moeten hebben wat wij nogal heel erg lastig vinden. Op een of andere manier is dit iets wat wij blijkbaar pas kunnen besluiten als we denken: oh nog maar zes week te gaan?! Hmm namen worden nou toch wel belangrijk.

Nou moet ik zeggen dat wij sowieso wel laat zijn met dingen regelen en klaar zetten. Voor zes week geleden hadden we nog niks. Geen babykamer, alle spullen stonden nog op zolder, de verbouwing van de garage was nog lang niet zover dat de babykamer ook leeg kon en het huis was een bende omdat ondertussen de garage wel leeg was getrokken.

Foto gemaakt door Anouk Dragstra van https://www.madeinasecondfotografie.nl

Maar goed op het moment is alles zo ver klaar dat alleen de nieuwe gordijnen en wandplanken nog moeten komen en nog leuke kleine klusjes in de garage moeten gebeuren. En beide hebben niet echt een prioriteit om direct te gaan doen.

Nog even geduld mensen! ook vandaag zal deze baby waarschijnlijk niet komen aangezien we nog maar vier uurtjes over hebben.

Dikke kus Lieneke

2 Reacties op “Uitgerekend en al!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: