Tierpark Nordhorn

Opa en oma hadden vakantie en Martin had weekend dus wij gingen vorige week naar Tierpark Nordhorn. Vorig jaar wou mijn moeder hier al heen toen is het er alleen niet van gekomen. Maar wat een zonde dat we er niet eerder heen zijn gegaan!

fullsizeoutput_1d58

Maandag avond hadden wij het met elkaar erover dat het misschien nog wel eens prut weer kon worden. ‘S ochtends vroeg en ’s middags rond uur of 2 zou het regenen. Dus wij besloten rond 10 uur er te zijn dan zouden wij de buien missen. Fingers crossed!
Ondertussen had Jenthe even besloten dat zij bij opa en oma ging slapen en dat had ze ook gauw geregeld met oma voordat wij konden zeggen nee. Dus die zouden we ’s ochtends wel weer zien. Half 9 zouden pap en mam bij ons zijn. Om 9 uur heb ik hun maar eens gebeld. Iets met onduidelijk afgesproken. Het is gelukkig maar 50 minuten rijden.

Daar aangekomen realiseren we ons dat we geen buggy bij ons hadden. Dus Martin kocht kaartjes en heeft ook bolderkar geregeld. Qua prijs alleen is dit park al een aanrader. €9,50 p.p. en Jenthe is nog gratis. Een geweldige prijs voor zo’n leuk park.

Het park op zichzelf heeft een heel leuk assortiment dieren en is ook educatief over de natuur. Er wordt niet alleen informatie gegeven over de dieren die zich daar bevinden maar ook wordt er veel verteld over de bijen, vogels en andere dieren die elk mens waarschijnlijk gewoon in de tuin heeft.

En als je dan even wil uitrusten dan kunnen kinderen heerlijk spelen in een grote speeltuin. Jenthe is zelf op avontuur gegaan en had al gauw vriendjes om mee te spelen. Wij zaten lekker op het terras met een kop koffie en wat fris.

Je raad het natuurlijk al. Wij hadden prachtig weer en pas toen wij terug naar de uitgang liepen kwam de regen. De rust en uitstraling was heerlijk en ook al wel waren ze aan het verbouwen, je had er totaal geen last. Dit is zeker weten de moeite waard om heen te gaan en dat gaan wij ook zeker nog een keer doen.

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: