De opgeruimde bende is nu groen!

Afgelopen voorjaar heb ik een blog geschreven over onze achtertuin en dat de grote bende is opgeruimd. Nu bijna een halfjaar verder is het alweer een groot verschil. Wat een beetje planten, gras en aanleggen al kan doen.

Jenthe heeft een trampoline gekregen voor haar verjaardag. Deze hebben we ingegraven en is een heerlijke speelplek voor haar geworden. Zij vindt het geweldig! We hadden een oudere trampoline gekregen van een kennis van ons. Die we hebben vernieuwd en hij was weer perfect. Jammer genoeg ging lieve Martin iets te dichtbij staan met vuur en kwamen er gigantische gaten in. Dus zoals hij het vernoemde ging hij op de blaren zitten en heeft hij een nieuwe besteld.

fullsizeoutput_1cd6

We zijn bezig met het aanleggen van het kippen/konijnen ren. In de schuur moet er nog een deur gemaakt worden en de muren gekalkt worden maar buiten moet er nog heel wat gedaan worden. De ren wordt helemaal gesloten in verband met roofdieren. Dus we moeten nog een houten frame maken, dak er op en gaas eraan maken. Ook zit ik te denken om wat speelgoed voor de kippen en konijnen te maken. Zoals een schommel, een zandbak en muziek instrumenten.

fullsizeoutput_1ce2

De groentetuin had ik wel al in gebruik kunnen nemen maar het was zo krap op het seizoen en de compost moest nog helemaal omgespit worden. Nu staan er alleen maar pompoen planten in en die groeien als kool!

Dit stuk van de tuin ben ik op het moment zo absoluut tevreden mee! Achter de waslijn zijn drie bomen geplaatst met licht spots eronder. Daartussen staan grassen en verbena. Daarvoor staat nog een rij eigen gekweekte witte lavendel. Het ziet er echt zo gaaf uit en het is precies geworden zoals ik het wou. Er moet alleen nog split onder de waslijn zodat ik niet elke keer met mijn voeten in het gele zand sta. Oh en de zand waait dan ook niet meer continu om het huis hahaha!

Nog even bomen planten, split overal en nergens neerleggen, een laurierhaag en schapenhek om de groentetuin, een fruit tuin aanplanten en nog een kleinigheidje..een zeecontainer ombouwen tot fijne zitplek inclusies veranda en zwemvijver.

Hup Hup MARTIN!! Aan het werk! =)

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: