Oud en Nieuw!

Wat hebben wij een roerig jaar achter de rug. Met veel plezier en genot maar ook een heleboel droevige gebeurtenissen.

Laat ik maar direct met het vervelende beginnen. We hebben 5 begrafenissen gehad, waaronder een hele lange periode in het ziekenhuis voor een van de overledenen, waar de hele familie het heel druk mee heeft gehad. Mijn konijn kneep er ook nog even gauw tussenuit in deze periode. Dus wat betreft verlies hebben wij het dit jaar dubbel en dwars mogen beleven. We willen het allemaal niet mee maken maar je weet dat het ergens toch een keer komt. Alleen was dit jaar de leeftijd te jong!

Gelukkig hebben we ook leuke dingen mee gemaakt. Ik ben op een heerlijk weekendje weg geweest met mijn moeder en Jenthe. Onze voortuin is helemaal op de schop gegaan. Ons meisje is gaan lopen, is 1 jaar geworden en doet de meest idioten dingen waar Martin en ik allebei zo vreselijk van kunnen genieten. We hebben samen met vrienden een prachtige stacaravan gekocht in de Dordogne. Ik heb dit jaar ook weer een groente tuin gehad wat bijzonder goed gelukt is aangezien ik er weinig (lees geen) tijd voor had! Ook begin ik meer bedreven te worden in het knutselen/timmeren met hout. Ik heb zelfs van de kerstman een bovenvrees gekregen! En voor mijn verjaardag heb ik een elektrische fiets gekregen. Nou klink ik heel erg materialistisch maar ik kan gewoon niet fietsen zonder ondersteuning en Jenthe had nog nooit gefietst met een van ons. Iets wat ik toch wel belangrijk vind en eigenlijk vond ik het zelf toch ook wel weer heel erg fijn om te kunnen fietsen. Het is iets simpels maar ik genoot er met volle teugen van! Wij zijn afgelopen zomer begonnen met het bouwen van een kippenhok. Die nog steeds niet af is maar we willen het direct goed doen hahaha. Ook al wel is de deadline van het voorjaar!

Oudjaarsdag hadden Martin en ik het er wel over dat we dit jaar fysiek niet zoveel bereikt hebben als dat we misschien wouden. Ik heb ook zeker niet zoveel blogs geschreven als ik wou. We hebben weinig dingen van ons Thuis-To-Do lijst afgestreept. Ik ben wel blij dat de jaar balans nog een beetje stabiel is gebleven maar ik zou het erg waarderen als het aankomende jaar iets rustiger verloopt! We hebben al een paar leuke dingen op de planning staan. Ik wil graag wat meer aan mezelf werken. Ik moet meer mijn balans houden zodat ik minder last van mijn lijf krijg. Maar goed dat is dit jaar gewoon heel erg moeilijk geweest omdat je soms gewoon door moet en wil gaan.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn, gezond en gelukkig 2019 en vooral geniet van de kleine dingen!

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: