Gezonder eten en toch wel dipjes!

Okee we zijn alweer beland in week 2 en 3. De eerste week ging me goed af maar nu nog volhouden want wij zijn soms nogal makkelijk in het eten maken etc. Gauw een keer makkelijk of agh we bakken wel een hamburger hahaha. OEPS!

En ja hoor wat ik al dacht gebeurde natuurlijk. De eerste 4 dagen van deze weken ging goed daarna verslapte ik 3 dagen. Niets bijhouden en ook slecht eten!
Maar na die dagen was ik weer op de rit en hield ik het weer bij!

Ik had ook weer een dip afgelopen weekend. 1 dag maar dit keer. Misschien blijf ik dat zo nu en dan wel houden… Het heeft natuurlijk ook te maken met je hoe je je voelt die dag. Als ik echt een rotdag heb, doe ik niks en voel ik me slap! Nou weet ik in mijn achterhoofd wel dat dit alleen maar erger wordt als je niet eet. Toch kan ik me op zulke dagen er altijd slecht toe zetten om goed en vooral gezond te eten. Snoep, chocola en koekjes zijn dan een veel betere optie hahaha!

Toch merk ik op de dagen dat ik wel let op wat ik eet, ik ook echt minder suikers eet. Geen suiker in mijn thee, chocopasta op brood of gewoon chocola eten.

Oh en wat betreft water drinken… Ik blijf dat heel lastig vinden! Iemand tips hoe ik dat wel gemakkelijker kan doen? Wij hebben sowieso al half liter glazen want anders schiet het al helemaal niet op.

Gemiddeld heb ik 1094 Kcal. per dag gegeten…FOEI Lieneke! Dit is veel te weinig. Nou moet ik wel zeggen dat er 4 dagen bij waren dat ik niet goed heb bij gehouden. Als ik die er tussen uit haal, dan eet ik 1457 Kcal. per dag. Dat zijn betere cijfers.

Oh en woensdag ben ik weer naar de fysio geweest dus even checken hoeveel ik woog?! Jahoor weer een kilo kwijt. 70 kg op het moment, fantastisch! Ik wil ook zeker niet meer afvallen in 2 week tijd. Te snel afvallen heeft helemaal geen zin want ik ben van mening dat je daar alleen maar jojo effecten van krijgt.

Oh en terwijl ik dit type zit ik een heerlijk bakje paprika chips weg te knabbelen hihihi.

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: