Shoplog 7 oktober 2017

Zo mama, Jenthe en ik zijn even lekker wezen shoppen! Dit keer in Emmen want we gingen pas om 1 uur weg. Dus als we verder weg gingen hadden we geen tijd meer om te shoppen! En Jenthe heeft zich toch super gedragen. Helemaal niet mopperen of huilen. Ze zat gewoon lekker in haar maxi cosi en genoot van alles wat er om haar heen gebeurde. Om 3 uur natuurlijk wel even borstvoeding maar dat was een perfect moment voor ons om ook even een kop lekkere chocomelk te drinken bij la place.

Dit vest heb ik gekocht bij een nieuwe winkel, Miller en Monroe. €34,99 kostte het. Helemaal happy mee. Ik ben sowieso wel fan van rood en toen ik deze aan trok zat hij zo lekker! Mee dus hahahah.

Mijn moeder wou graag naar de H&M om te kijken of er nog leuke kleertjes waren voor Jenthe.
En ik was op zoek naar handschoentjes en een sjaaltjes voor de winter maar op het internet kon ik het absoluut niet vinden.

YES de handschoentjes zijn gelukt en in plaats van een sjaal heb ik de bijpassende kol mee genomen. Ik wou graag een lief paar want ze heeft voor de winter Timberlands schoenen en mutsje. Laatst had ze deze al aan, samen met een spijkerbroekje en een witte trui. Toen heb ik haar toch maar een vel roze bibje om gedaan want was toch wel beetje te stoer hahaha!
Handschoentjes waren € 4,99 en het kolletje was ook € 4,99.

Oh en laatst heeft Martin een jurkje uitgezocht (schattig toch!). Nou dacht ik dat ik thuis grijze maillots had maar niets bleek minder waar hahaha. Dus heb die ook maar mee!
Maillots 2 pack was € 9,99.

En boven stond een rij voor de kassa dus ik zeg tegen mam: kom we gaan beneden betalen want heb geen zin om te wachten! Mevrouw ongeduld hoor.
Beneden bij de vrouwen afdeling kwam ik nog de blouses tegen. Ik vind deze echt geweldig zitten en gemakkelijk te strijken (vooral belangrijk). Links is een witte met een donkere stip, rechts heeft een licht blauw streepje met een soort bloemetje erbij.
Voor de blouses was er een actie. 2 voor € 25,-! Daar houd ik van hahaha.

Natuurlijk ben ik ook nog naar de wibra geweest! Wat dan wel dom is…ik heb geen dasty mee genomen. Maar ja dan moet ik binnenkort maar gewoon nog een keer winkelen!
Hier heb ik dus een trappelzak meegenomen voor Jenthe (DUHH! hahaha). Sokjes maatje 74/80 want ik had laatst 62/68 mee genomen en die bleken bijna direct al te klein te zijn. Iets met grote voeten?! of wordt ze nou gewoon al zo groot?! En ook al wel zijn we op het moment even weer gestopt met hapjes, ik kwam slabbetjes tegen die ik best wel grappig vond. Trouwens ook heel erg schattig voor de aankomende winter periode.
Trappelzak kostte € 8,99, de sokjes waren € 1,- (voor 2 paar) en de slabbetjes € 5,98 (2x 2,99)

IMG_8820

OMG! We hadden al afgesproken dat we na het winkelen sushi gingen halen want papa en Martin waren allebei weg. Dus wij waren op weg naar de sushi toko toen we de pepernoten fabriek tegen kwamen! Dus ik op de rem en naar binnen. Ik ben maar niet direct helemaal idioot gegaan want anders neem ik de hele winkel mee. Dus heel netjes een zakje taai taai met honing € 4,- en een zakje chocolade pepernoten met zeezout karamel smaak € 3,-. Allebei waren ze afschuwelijk lekker. Martin heeft zowat de hele zak taai taai opgegeten en ik de pepernoten.

En eenmaal thuis gekomen hebben wij heerlijk genoten van de sushi. Best wel weinig voor twee personen hahaha!

Wat een heerlijk dagje met zijn drieën! Kort maar krachtig.

IMG_7239

Oh ja ik heb ’s avonds direct maar overal foto’s van gemaakt en dit was dus het eind resultaat. De hele keuken tafel lag vol met zooi…..BLEGH!

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: