Eerste keer alles weer aankleden

Okee alles weer aankleden is nog steeds nu niet helemaal klaar omdat ik toen 7 maanden zwanger was en wij nog niet zijn toe gekomen aan bijvoorbeeld foto’s ophangen etc. Maar ik heb het wel gezellig gemaakt (dacht ik zo) met de spullen die ik op dat moment in het oude huis had staan en wat kaarsen, kussens en bloemen.

Aangezien we samen met mijn zwager gingen shoppen bij de IKEA voor zijn uitzet, ben ik daar ook maar even te keer gegaan hahaha.

De eerste 2 week hebben we nog op tuinstoelen gezetten omdat de wieltjes onder onze oude stoelen kapot gingen. En we wouden onze nieuwe vloer natuurlijk niet direct onder de krassen hebben. Tafelkleed van de IKEA.
Daarna hebben we de stoelen gekocht die je links op de foto ziet.

De boomstam op wieltjes had ik al, en die heb ik altijd al willen hebben als kamertafeltje. Daar heb ik nog twee tafeltjes van de IKEA bij gekocht. Wel allemaal verschillende want dat vond ik wel leuk lijken. Ook de groene en witte kussens met print heb ik daar gekocht. Lekker fris kleurtje en ik ben op het moment gek op groen ofzo.

Voor in de badkamer en wc heb ik twee leuke maten mee genomen. Ook nieuwe gastendoekjes. Even lekker alles fris en aangezien we blauwe handdoeken hebben dacht ik laten we het maar bij die kleur houden.

Nu nog in de woonkamer foto’s en andere prul ophangen en plankjes in de keuken aan de muur. Oh en een lamp boven de keuken tafel want daar hangt nu nog een peertje!
En ik heb natuurlijk de kleuren in huis al weer helemaal verandert hahaha!

Dikke kus Lieneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: