Verhuizen!

Yes daar gaan we dan! De dag ervoor zijn de vloeren gelegd (Nu vernieuwingen maken!)  en de dag erna direct verhuizen. Ik ben helemaal happy. Eindelijk tussen de schuttingen weg.

De hele week was het best mooi weer. Niet heel warm maar tenminste wel droog. Maar die dag…. Ja hoor regen hahaha! Maar gelukkig mochten we van een kennis een dichte kar lenen.

We hebben ’s ochtends eerst schoon gemaakt. Alles afgenomen, ramen gewassen, vloeren stof gezogen en gedweild. Dit ging eigenlijk heel snel en makkelijk omdat we met 5 vrouwen waren en alles nog leeg was. Dat scheelt natuurlijk een hele hoop.

Terwijl wij bezig waren met schoonmaken is Martin al met de kar naar ons oude huis gegaan. Die heeft hij al vol gegooid in zijn eentje omdat de rest van de helpers de volgende dag pas vrij waren. Dus rond de middag kwam hij terug met een kar vol dozen! Wat een topper van een vent is het ook.

Eerst maar eens even wat drinken en voedsel organiseren voor de goede helpers en daarna de eerste dozen maar uit de kar halen.

De eerste dag zijn we niet heel lang bezig geweest want nu moest eerst het zware til werk worden gedaan en daar hadden we sterke mannen voor nodig. Dus maar op tijd op bed en de dag erna maar weer verder.
Wat we nog wel hebben gedaan is alles naar beneden gehaald wat dan voor de volgende dag al klaar stond om mee te gaan.

IMG_2910

Woehoe! Het dressoir staat er.
Oh man wat een drama weer de tweede dag. De eerste dag was het alleen een beetje nattig weer maar vandaag waait het ook nog eens heel hard.

Terwijl de mannen aan het heen en weer reden, waren wij ondertussen van alles alweer aan het uitpakken en zo neerzetten dat we overal fatsoenlijk langs en bij konden. Aangezien we toch niet alles in een keer konden uitpakken.
Zo hangt onze geïmproviseerde kast alweer vol met onze kleren! YEAH!

IMG_2904

Rond de middag eerst even eten. Mijn lieve oma van in de 80 heeft een heerlijke soep gemaakt en daarna die kar maar weer leeg trekken met zijn allen.

Ik moest mee naar Emmen want de keuken moest nog ingepakt worden. Daar bleek toch nog best wel veel in te staan hahaha! OEPS! En ik had al behoorlijk wat dozen ingepakt.
En al die dozen zijn in de garage beland omdat onze nieuwe keuken er nog niet was. We hebben dan ook nog even gekookt daar. Op een gasfles met twee pitten eraan, de winterjas aan want anders was het ijskoud.

Nou het begint al ergens op te lijken! Martin en ik zijn ’s avonds op de bank geploft en we zijn er alleen nog afgekomen om naar bed te gaan.

De eerste echte nacht in ons nieuwe huis! (Wij hadden met oud en nieuw al een nacht, in de verbouwing geslapen hihihi)

Dikke kus Lieneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: