5 jaar! Deze is voor jou schat

Vandaag zijn wij 5 jaar bij elkaar. Vandaar deze opsomming voor jullie en wat lieve woorden voor de liefste vriend voor mij en papa voor Jenthe! ♥

Eerste ontmoeting 

Toen der tijd werkte ik in een discotheek waar zijn broertje eigenaar van was. Ik zag zijn broertje lopen met ineens kort geschoren kop en een ander shirt aan. Mijn vriendin en ik keken ook heel raar op toen hij ineens weer met langer haar rond liep. Dit kan niet!
Later op de avond zagen we dan ook de beide heren naast elkaar staan. De ene met gemillimeterd haar en de andere gewoon kort haar. Ze lijken veel op elkaar maar naast elkaar zie je toch echt wel duidelijk verschil.

Een paar week later kwamen we aan het praten, werd er wat geouwehoerd en werden we vrienden.

Mijn ommekeer 

Ik had geen zin in relaties of jongens die om mij gaven. Ik date wel maar zo gauw als een jongen mij vertelde dat hij me leuk vond, gingen bij mij de muren omhoog.

Martin heeft stront geluk gehad dat hij met samen met mijn eerder genoemde vriendin, op mijn verjaardag mij op een geweldige manier voor de gek hebben gehouden.
Mijn vriendin was de hele dag al bij mij en had drie hele kleine cadeautjes in haar auto liggen, van Martin. Hij had middag dienst en zou pas laat op de avond komen. Ik moest dus de hele PIEP dag wachten op mijn cadeautje, die gewoon in de auto lag.
En als ik ergens slecht in ben is het wel ergens op moeten wachten. Geen geduld hahaha.

Rond middernacht kwam hij aan. En ik mocht eindelijk uitpakken. 2 waxinelichtjes en wierook. Hmmm…
Ik dacht ja hoor een man heeft een cadeautje gekocht hahaha. Maar toen ik lief had bedankt, gooide hij de auto sleutel en mocht ik het echte cadeau uit zijn auto halen. Een gigantische mand vol met lekkere dingen van de Tuinen. Maskers, zeepjes, badballen noem maar op. Vet lief!

De manier waarop die twee mij verrast hebben, deed mijn muren naar beneden komen. En op een of andere manier was ik ineens verliefd.

Begin 

Wij hebben niet echt gedatet. We kende elkaar al behoorlijk goed en onze vriendschap is langzaam verandert. Op een gegeven moment waren we samen film aan het kijken bij hem en is hij in slaap gevallen. Uiteindelijk ben ik gewoon op de bank blijven liggen want ik wou hem niet wakker maken. En eigenlijk ben ik die bank nooit meer af gekomen hahaha. 5 september kregen wij officieel een relatie en eind september woonde ik al bij hem in. Want ik was er toch elke nacht hahaha.

 

Ons

In de tussentijd is er veel verandert. In het begin van de relatie heb ik hem direct verteld hoe ik dacht over zijn koopwoning. Ik vond het prima om daar een paar jaar te wonen maar ik ging absoluut niet daar blijven wonen, als hij dat dacht.
Na een jaar was ik er helemaal klaar mee dat we geen leven in het huis hadden. Er moest een hond komen. Dit was ik namelijk al gewend van kinds af aan. Dus wij hebben samen onze eerste huisdier gekocht. Pip!
Ik heb ondertussen, door de steun van Martin, eindelijk een diploma in de pocket. En toen vond ik het wel eens tijd voor veranderingen. Ik wou liever sneller dan snel weg uit de schuttingen.
Samen genoten we ondertussen van onze hobby, kleiduiven schieten.
We wisten eigenlijk nog niet hoelang het ging duren voordat we ons huis zouden kunnen verkopen en we hadden allebei toch ook wel graag de wens voor een klein mensje. Dus besloten we de pil te laten staan.
Wat we niet hadden verwacht, was dat Jenthe wat langer op haar liet wachten en mijn zwager ons huis wou kopen. Ineens hadden we alles tegelijk. Pff wat een drukte!
Dus 2017 werd/word een prachtig jaar voor ons!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Liefste vent van mij!

Vandaag hebben wij officieel 5 hele jaren een relatie. Wat gaat de tijd snel he. Wat een veranderingen hebben we al door gemaakt met zijn tweeën en nu drieën.

Samen wonen, samen aan elkaar wennen, samen een hond, samen dromen, samen klussen,  samen een klein meisje op de wereld gezet, samen van elkaar en van onszelf houden!

Mooie tijden en minder mooie tijden. Maar samen zijn wij sterk en maken wij onze dromen waar!
Jij hebt mij leren praten en communiceren.
Tenminste naar degene die dicht bij staan. Want lullen kan ik wel maar echt praten over dingen die mij dwars zaten kon ik absoluut niet!
Ik mag toch hopen dat ik jou ook nog wat moois heb geleerd?!

Als we samen klussen of moeten samenwerken moet ik altijd keihard lachen want er komt een punt dat we helemaal klaar zijn met elkaar.
Twee koppige persoonlijkheden!
Dan vloeken en tieren we even, lachen we elkaar uit
en gaan we weer met een dikke lach verder.
Elk ander die dat ziet zou denken: man die houden niet van elkaar.
maar niets is minder waar!

Het maakt niet uit wat er allemaal gebeurt is de afgelopen 5 jaar en het maakt niet uit wat er allemaal nog gaat komen. Ik weet dat jij er altijd voor mij zal zijn.

Lieve,

Omdat ik van je hou!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ik hoop dat jullie hebben genoten van onze jubileum!
En ik ben benieuwd wat er vanavond op mij te wachten staat…..hahaha!

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: