Pff een sprongetje! 

27 augustus was een geweldige dag!

De dag begon heerlijk! Om kwart over 7 werd Jenthe wakker. We zijn heerlijk op ons bed gaan liggen en daar heeft ze voeding gehad. Toen hebben we even gedoekt en zijn we nog even terug in slaap gevallen.

Agh en dan wordt het toch ook wel eens tijd om uit bed te gaan! We hebben fijn gespeeld nog een voeding om half 11 en toen weer lekker slapen voor ander half uur.

Altijd als wij willen gaan eten wordt Jenthe wakker hahaha. Nou kom maar gezellig bij ons zitten dan.

Na het eten heeft ze nog heel even gespeeld met Martin maar toen werd het al gauw jengelen. Maar eens even kijken of ze honger heeft?! Nou ja daar had ze dan wel zin in. Echt wat uitmaken deed het alleen niet.

Huilen, huilen en nog eens huilen!

Gelukkig is het niet zo erg als de eerste sprong. Toen hebben we ’s nachts van 3 uur tot middernacht, met een krijsende baby gezetten. Bijna 24 uur pff.
Het enige moment dat ze stil was, was tijdens de voedingen. Slapen deden we niet en ik was bekaf.

We zijn een uur aan het huilen geweest. En niet gewoon huilen maar ook echt gigantisch krijsen. Meestal als ik dan met haar op mijn arm ga staan dan wordt ze wel rustig. Dit keer had gewoon niks zin. Pff!

Uiteindelijk heb ik haar op de bank neergelegd, ik ernaast en maar rustig tegen haar praten, wrijven en kroelen. Dat geprobeerd en zo hebben we dus een uur gehuild en toen viel ze toch in slaap.

Zo heeft ze 2 uur gelegen en heel vast geslapen. Toen werden we weer wakker en daar scheen het zonnetje weer. Net alsof er helemaal niks aan de hand was geweest de uren daarvoor.

De rest van de dag zijn we vrolijk geweest en heeft Jenthe ook totaal geen moeite gehad om in slaap te vallen.

Maar ’s nachts werd duidelijk wat er aan de hand was. Tegenwoordig krijgt ze om 10uur de laatste voeding en dan slaapt ze tot een uur of 7/8 uur. Maar die avond kwam ze om half 12 nog een keer en om 1 uur nog weer. Toen was ik flauw van het heen en weer lopen dus heb ik haar lekker mee genomen op bed.

’s nachts heeft ze nog 6 voedingen gehad………

Blijkbaar (of tenminste dat vermoed ik) hebben we een regeldagje gehad. Sinds die tijd zijn we ook weer een beetje uit het ritme maar dat maakt niet uit. Soms een beetje chagrijnig zijn is ook wel lekker hahaha.

Pff baby’s!

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: