Feest bedankje!

Even klein stukje over ons feest want wat een fijn feest hebben we gehad!

Er waren 65 personen en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Gelachen, gepraat en gefeest, lekker muziekje op de achtergrond.

Van 3 tot 9 hebben we volop gezelligheid gehad en daarna hebben we nog heerlijk nagezeten tot middernacht! Pff wat een lange dag hahaha.

 

Zonder deze vier bedrijven hadden we nooit zo’n geweldig feest gehad.

Dit waren onze vlees pakketen. Die hebben we geregeld bij uw slagerij Dijkstra. Super vlees en er komen salades, bestek, borden, servetten, brood, kruidenboter en sausen bij geleverd. Wij hadden gevraagd om de grote barbecue aangezien wij best wel een grote groep mensen kregen. Wel zo handig!

Melkboer Familie Schutrups heb ik gevraagd om het drinken te regelen. Het voordeel hiervan dat je nooit te veel drinken inkoopt hahaha. Ook hadden we de koelkar erbij want de hoeveelheid drinken die we kregen konden we natuurlijk nooit bergen in een koelkastje.

123 – haardhout heeft ons op het laatste moment nog geweldig kunnen helpen door een geĆÆmproviseerde tent samen met Martin en mijn vader te maken.

Bij W.G. Tentverhuur hebben we een prachtige springkussen geregeld. De kinderen vonden het fantastisch en het was elke cent waard!

Allemaal bedankt voor het maken van zo’n geweldige party!

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: