Ik ben jarig!

WOEPTIDOE!

Ik ben jarig. Vandaag ben ik 26 geworden, mijn eerste verjaardag als moeder. Goh wat apart zeg. Toen ik 18 werd besefte ik me ineens dat ik al zowat op een kwart van mijn leven zat en nu voel ik me weer heel anders. Levendig is misschien wel het woord (en soms misschien wat oververmoeid hahaha!)
Elk jaar krijg ik een ontbijtje op bed. Zo heerlijk.

Nou is het niet helemaal eerlijk want alle cadeautjes die we zondag hebben gekregen zijn natuurlijk niet alleen voor mij. Maar toch komen die ook bij de lijst op hahaha.

Van Martin heb ik een bolderkar gekregen. Zal je denken wat moet je er mee?! Misschien is het ook wel een raar idee. Ten eerste is het leuk voor ons meisje straks maar dat is niet de grote reden. Omdat ik moeite heb met tillen is het voor mij heel handig. Zo kan ik de dieren voeren en water geven zonder dat spul overal naar toe te hoeven tillen. YES!

Ik denk dat ik hem nog wel een likje verf ga geven. Wat denken jullie? Gewoon een blanke lak om de kleur van het hout te houden? of een leuk kleurtje? iets licht groens ofzo?

Ik heb prachtige bloemen gekregen. Twee mooie boeketten, mooie planten voor in de tuin en in huis en een groot stuk op een prachtig stuk hout. Planten en boeketen vind ik altijd gezellig. Het maakt je leven altijd zo vrolijk!

Jenthe heeft nog een prachtige kussen en twee outfits gekregen. En een leuk ouderwetse stoeltje. Onze madam is zo moe van gisteren dat ze gisteren slecht sliep. Pfff mama is moe!

Ik heb ook nog een aantal leuke cadeaubonnen gekregen. Dus dat betekent dat ik weer mag gaan shoppen! hahaha WOEPTIEDOE. Misschien gaan we wel eens even een shoplog doen van alle cadeaubonnen.

IMG_5627

We hebben ook nog een prachtige leren schort gekregen voor het barbecuen, een hele mooie zwarte gieter in oude stijl! Een dienblad vol met van alles lekkers en een douche setje en een mooie snijplank met heerlijke bonbons, thee, koekjes en een thee zeefje. Ook nog een leuk keuken setje, met handdoeken, thee doeken, harten cakeblik en ovenwanten.

Wij hebben zoveel cadeau’s gekregen dat ik niet eens zeker weet of ik alles nu wel heb. Sorry mensen als ik wat vergeten ben maar wij zijn zo verwend! En ik ben vooral zo moe, dat mijn hersenen op halve toeren werken hahaha.

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: