Feest voorbereiding

Oeh wij hebben vandaag een groot feest! Aangezien we een housewarming wouden geven, de mensen wouden bedanken voor het helpen tijdens het verbouwen en mijn verjaardag er aan kwam, hadden we bedacht dat we maar gewoon een groot feest gingen doen.

Eind juni hebben wij het vlees al besteld. Of nou ja besteld..we hebben vast gelegd dat we 30 juli barbecue zouden hebben en dat we voor dan de grote BBQ lenen en voor +/- 65 personen vlees willen. Vorige week heb ik het aantal personen doorgegeven aan de slager.

Vlees: CHECK!

De lokale melkboer hebben we gevraagd of hij voor ons het drinken wil regelen omdat we ten eerste voor zoveel mensen geen zin hebben om drinken op te halen en het drinken wat niet open gaat neemt hij weer gewoon terug! Heel handig want dan zit je dus nooit met teveel. Ook heeft hij een kar die kan functioneren als koelkast..handig!

Drinken: CHECK!

Ik heb bij de Xenos wat leuke honeycombs en een piniata besteld en bij een andere site nog crepe papieren bloemen (Shoplog Feest).

Versiering: CHECK!

 

Moeilijk doen?! dacht het niet! De kaartjes voor het feest hebben we gewoon besteld. Adres en postzegel op de envelop en de brievenbus in.

Uitnodigingen: CHECK!

IMG_5258

Aangezien er ook wel een aantal kinderen komen en ik een leuke advertentie zag staan van een springkussen dacht ik, he laten we gek doen en voor de kinderen zo’n ding huren. (jup jup nog in mijn “classie outfit” hahaha)

Springkussen: CHECK!

Pff wij hebben een schuur van 10 x 20 meter! En in de nok 6 meter hoog. Die moest opgeruimd en netjes gemaakt worden natuurlijk dus dat was wel even een karweitje hahaha. Alle spinnenwebben weg, alle hoeken geveegd en de muren stof gezogen (tot zover we konden komen) en mijn neven zijn nog langs geweest met een industriële veegmachine en -stofzuiger voor de vloer. Dat was natuurlijk niet te doen met een klein stofzuigertje. Wauw wat een transformatie!

Schuur opruimen: CHECK!

Het bleek dat ik ook nog honeycombs, slingers en ander spul thuis had. Dus dat heb ik uiteindelijk allemaal gebruikt. Ik heb gehaakte kleedjes en gewone tafelkleden voor op de tafels gebruikt. Alle kussens die ik kon vinden heb ik naar de schuur gebracht zodat je lekker kon zitten. Kaarsen voor op de tafels. Buiten de schuur leuk aangekleed met potten en planten.

Schuur aankleden: CHECK!

 

Vanochtend hebben we de in de schuur de laatste puntjes op de i gezet. Alle kussens in de stoelen, alles op de bar klaar gezet, kaarsjes aan en …

Laatste puntje op de i: CHECK!

Let the party begin!

Dikke kus Lieneke

2 Reacties op “Feest voorbereiding”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: