Jenthe voor het eerst in haar ledikant

Nou lijkt ’t net alsof ze nog nooit in haar ledikant heeft geslapen dat is natuurlijk niet waar.  Alleen ’s nachts sliep ze nog bij ons op de slaapkamer en ik vond het nog heerlijk! ’s ochtends was ik direct bij haar en ’s avonds konden we haar zo lekker zien slapen. Even genieten van dat kleine mensje voordat ze groot wordt.

 

Maar ons lieve meisje werd nou toch echt te groot voor het wiegje naast ons bed. 😔 Ik vind het prachtig..een nieuwe mijlpaal bereikt! Ze slaapt ook heel fijn in haar ledikantje. Mevrouw heeft er zelfs een schapenvacht in liggen. Ten eerste omdat ze het lekker vindt (tenminste dat vermoeden we hahaha) en ik heb ooit gelezen dat het geweldig is voor temperatuur regulatie en voor allergische reacties.

Maar ik vind het ook vreselijk..een nieuwe mijlpaal bereikt! Ik ben heel relaxed met van alles en geniet van alle nieuwe dingen die ze kan maar deze vind ik niet zo merk ik. Ik mis ons meisje zo dichtbij me. En zolang zo nog in dat wiegje sliep bleef ze nog een beetje klein hahaha (“idioot, dat doet ze echt niet!” denk ik nu bij mezelf).

IMG_5003

Het is ook zo’n lief wiegje! Hij is al meer als 50 jaar oud. Mijn moeder heeft er namelijk ook in gelegen. En ik heb er een paar dagen in gelegen maar toen was het zo warm dat ik al snel beneden in de gang lag, in de wandelwagen hahaha!

De muur naast mijn bed is ineens wel heel kaal nu dat lieve wiegje weg is en nu dringt het toch best wel door dat ze best wel snel groot wordt! CLICHE maar echt waar.. Misschien geeft het me wel het gevoel dat ik los moet laten, hmm daar moeten we maar eens even verder over na gaan denken?! Maar ze zal me nog lang nodig hebben dus helemaal los laten hoeft natuurlijk niet.

Realiteit Lieneke! Klop klop! ARGHH!
Dikke kus Lieneke

2 Reacties op “Jenthe voor het eerst in haar ledikant”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: