Mijn eigen keuken ontwerpen

Oh wat een privilege was het om mijn eigen keuken te mogen ontwerpen en wat een plezier hebben we hiervan gehad. We hebben alles mogen mee beleven. Hieronder vertel ik je het hele proces.

Eerst zal ik even vertellen hoe dit gekomen is, via mijn vader zijn we in contact gekomen met een man die zelf keukens, kasten, van alles maakt van hout. Hij dacht dat we alleen nieuwe deurtjes wouden voor de bestaande keuken maar ik ben veel eisend en de deur van de keuken zou verplaatst worden dus die keuken moest weg! YES!

Ik had mijn inspiratie van Pinterest en ik wist hoe ik het wou hebben alleen nu moest het nog uitgevoerd worden!

Samen met Johan heb ik als eerste een tekening gemaakt van de keuken indeling. Ik heb het houtsoort uitgezocht en de blad wat ik op de keuken wou.

IMG_1998

Gelukkig kreeg ik op een klein stuk MDF een voorproefje van hoe het zou worden. Hier kon ik direct mooi de vloer op uitzoeken.

En nu alle materialen bestellen en dan kon Johan beginnen. Wat echt leuk was dat we van alle vorderingen foto’s hebben. Zo zie je langzaam een paar planken hout een echte keuken worden.

De binnen kasten waren al gauw klaar.

Nou was het de beurt aan de fronten. Hieronder lijkt het net een hele kleine keuken maar deze foto is genomen van hoogte. Zoals het hier ligt is onze keuken in 2D hahaha!

IMG_7797

Alle zwarte lijnen zijn erin gevreesd en daarna nog afgelakt. Dit was nogal spannend omdat de houtnerf door loopt mocht het eigenlijk niet mis gaan. Dan zouden er namelijk meerdere kastjes weg kunnen. Zo de prullenbak in!

IMG_3283

Oehh en toen was het EINDELIJK zo ver! Ik kon niet wachten, ik wou mijn keuken af zien maar ook mijn apparatuur zien en vooral uitproberen!

Ik was net een klein kind hihihi. En ik was toch verliefd op mijn nieuwe oven. Als heel lang wil ik graag zo’n oven en nu kon ik het van mijn wish list afhalen!

De volgende dag hebben mijn moeder en ik alles schoon gemaakt en er konden weer een heel partij dozen worden uitgepakt! YES!

IMG_8150

En de dag daarna heb ik direct een sticky chocolate cake gemaakt en ’s avond kaneelvlinders! (ik was 7 maand zwanger, vreten!)

 

Dikke kus Lieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: